Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Willem Meester

'' Wat ik echt wil, heb ik al..''

Ik ben ruim acht jaar werkzaam geweest als meester. Ik werd moe van het resultaatgerichte, ging burn-out en de schrijver in mij ontwaakte. Het liefst schrijf ik op een manier zodat ik mijn gezin kan onderhouden. Alleen voor nu is dit ook prima.

Mijn naam is Josse Beudeker. Ik schrijf onder de naam Willem Meester. Mijn tweede naam is Willem. Dat Josse, meester betekent kwam ik pas later achter. 

Ik ben een student van het leven en probeer het leven als een les te zien. Dat dit veel kan brengen maar ook niet altijd even gemakkelijk gaat is wat je op deze pagina kunt aantreffen.

Mijn dochters zijn super. Mijn vrouw idem. Zonder hen geen woord op papier. Zij zijn immers de grootste inspiratiebron.

Ook al ben ik afgestudeerd meester, al mijn teksten worden nagelopen door mijn geweldige vader, oud-leraar Nederlands, kunstenaar en nog steeds hippie, zie voor zijn kunst: http://netisnuniet.com/

Ik schreef of schrijf voor:

hetkind.org, libelle, kidsenkurken.nl, kiind.nl, goedetengezondleven.nl, metro, veganchellange.nl, mamaplaats.nl, supportervanschoon.nl

Volgen?

Je kunt me volgen op Facebook of Instagram. Als je geen social media gebruikt of gewoon niks wil missen kun je je HIER aanmelden voor de nieuwsbrief.

Supporten?

Ik heb een hekel aan reclame. Deze website blijft om die reden dan ook reclamevrij. 

Tot nu toe heb ik nog geen andere plek gevonden voor mijn teksten. De stukjes plaats ik gratis. Dit blijf ik doen. Indien je wilt, kun je mij HIER door een eenmalige bijdrage supporten. 

Recensies:

Rodney Rijsdijk van Rodzooi.nl liet deze woorden achter op mijn wall:

Ruben Vd Hoek van Ruubs rabbige rijmwerk  schreef het volgende over mijn blog:

Ik schreef een stukje en James Worthy zei daarover:

Ik kreeg ook veel complimenten van de plaatselijke breiclub, echter geven die geen toestemming om het op mijn site te plaatsen.

Voor meer informatie, zie: breienmetparkinson.nl 

.
Bedankt! Uw bericht is verzonden. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er is iets mis gegaan! Vul alle verplichte velden in en verstuur uw bericht.