Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Binnenkort...

komt er een boek uit. Het is een verzamelwerk van korte verhalen. Stukjes tekst waarin ik een poging doe om het leven te begrijpen. Het poëziealbum van een schatzoeker, memories van een vader, meester en idealist is binnenkort leverbaar via Boekscout.nl en Bol.com.

Supporten?

Ik heb een hekel aan reclame. Deze website blijft om die reden dan ook reclamevrij. Reclame is STOM. Mocht je dit stukje lezen, dan kom je wel vaker op deze pagina en denk je er wellicht over na om een kleine bijdrage achter te laten voor het schrijfwerk. En dat is fantastisch.

Vooralsnog heb ik nog geen andere plek gevonden voor mijn verhalen. Ondanks dat zijn er wel veel mensen die mijn stukjes lezen. Ik schrijf mijn stukjes dus zonder opdrachtgever. Om die reden heb ik het besluit genomen om via deze weg een klein verdienmodel de wereld in te brengen.

Ik blijf de teksten gratis aanbieden. Hier komt geen verandering in. (je kunt je inschrijven, dan krijg je de verhaaltjes per mail) Maar zoals je hieronder ziet kun jij mij ook supporten. Voorlopig kan dat op één manier. In de toekomst komt hier nog verandering in.

Eenmalige donatie.

Indien je wilt, kun je mij HIER supporten.