Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Kinderyoga

Kinderyoga is anders dan volwassenyoga. Kinderen leren op een speelse, dynamische manier om gaan met yoga. Kinderen spelen graag!

Wanneer je wat ouder wordt neemt de behoefte toe om naar binnen te keren. Kinderen treden nog graag naar buiten. Dit hebben zij ook nodig voor hun ontwikkeling.

Tijdens de lessen komen verschillende houdingen aan bod, evenals spel, meditatie, visualisatie, massage en expressie.  Ook wordt er door middel van gesprekjes, tekenen en elkaar aandacht besteedt aan het leren uiten van gevoelens.

Juist omdat kinderen nog zo bewegelijk en speels zijn, zijn de lessen dynamisch en sluiten ze aan op de belevingswereld. Daarom richten de lessen zich altijd op een interessant thema.

Tijdens de lessen werken ze individueel en samen met elkaar. (Leren) samenwerken is een belangrijk onderdeel. Geaccepteerd worden, plezier ervaren en samenspel zonder competitie.

Kinderyoga is voor ieder kind. Het kan o.a. gunstig zijn bij kinderen die problemen hebben met: Concentratie, coördinatie, ademhaling, beweging/motoriek, slapen, angsten, eetproblemen, hoofdpijn, bedplassen, buikpijn, stotteren, negatieve aandacht vragen en agressief/passief gedrag.

Lestijden & tarieven

Maandag:

4 t/m 6 jaar: 15:00 uur t/m 15:45 uur

6 t/m 9 jaar: 16:00 uur t/m 16:45 uur

9 t/m 12 jaar: 17:00 uur t/m 17:45 uur

Kosten:

Strippenkaart 10 lessen € 80, of een losse les € 9,50

De geldigheidsduur van een strippenkaart is maximaal 12 weken.

Afmelding dient uiterlijk 5 uur voordat de les begint, te worden doorgegeven. Dit kan via de mail of telefoon. Bij een te late uitschrijving kan de ingeplande les niet meer worden ingehaald, dan is de gemiste les voor uw eigen rekening!

*er is altijd ruimte voor een eerste proefles, hiervoor betaal je 5 euro.

* de yogalessen gaan door bij minimaal 5 personen en er is plek voor maximaal 12 personen.

Locatie

Yoga Studio Schagen

Passage 6

1742 PG Schagen

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Yoga wordt beoefend op blote voeten, voor betere grip en goede balans. Zorg dat je comfortabele kleding aan hebt waar je je goed in kunt bewegen. Er is een dekentje aanwezig voor wat extra warmte tijdens de eindontspanning.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door te mailen naar: willemmeester8@gmail.com. Geef je naam en geboortedatum door. Of zoek telefonisch contact via: 06-15668731