Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Meester

Zoekt u voor uw basisschool in regio Noord -Holland tijdelijke ondersteuning? Een ervaren leerkracht? Zonder beperkingen van wet- en regelgeving? Ik sta al meer dan 8 jaar voor de klas, ken de lesmethodes en ben bedreven in sociaal emotionele vorming en ben werkzaam geweest als LB-leerkracht gericht op het domein: burgerschap. Daarnaast heb ik ervaring in alle groepen van het reguliere basisonderwijs.

Liefde voor beweging

Al vrij snel haalde ik mijn gymbevoegdheid. Vanuit eigen interesses voor beweging, maar vooral omdat ik inziet hoe belangrijk beweging is voor kinderen. Ieder kind heeft bewegingsdrang, ieder kind komt beter tot zijn recht wanneer er dagelijks bewogen wordt. Daarom streef ik naar extra beweging en ga ik graag met de kinderen naar buiten. Waarbij beweging en leren hand in hand gaan.

Yoga

In de zomer van 2017 haalde ik mijn kinderyogadiploma. Yoga is spelend leren. En is daardoor goed inzetbaar in het basisonderwijs. Het kan als tussendoortje of als een volwaardige les. Beiden zijn waardevol en zorgen voor: ontspanning, goede sfeer, zelfkennis, acceptatie, en betere schoolresultaten...

Interesse? 

Telefonisch te bereiken via:

0615668731

of te vinden op:

- Facebook

- Linkedin

- Instagram