Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

De vijf populairste artikelen van 2017

Het jaar is bijna voorbij. Ik keek een keer op Google Analytics en zag dat mijn site veel bezocht werd door mensen die ook veel passie voelen voor de voortplanting van kwallen..

Ja i know.

Ik kwam er ook achter wat er dit jaar het meest gelezen werd. Dit zijn de vijf meest gelezen artikelen van 2017. Welke spreekt jou het meeste aan?

# 1 Naakt zaken doen

Verderop komt er een man van middelbare leeftijd zijn kant opgelopen. Ook naakt. Hij heeft een tattoo met de tekst, mother i did my homework op zijn billen staan. Hij zit duidelijk wat strakker in zijn vel, want de tekst is nog goed te lezen…….

http://www.willemmeester.nl/blog-posts/naakt-zaken-doen

# 2 Waarom ik zoveel van je hou

We liggen op bed. Je slaapt al. Het lijkt net alsof je lacht. Tot het moment dat je op je rug ligt. Dan snurk je enorm. Ik hoef je………..

http://www.willemmeester.nl/blog-posts/waarom-ik-zoveel-van-je-hou

# 3 Liefde kun je niet verdelen

Van het een kwam het ander..

Opeens ben je er. Je moeder denkt hier anders over, maar voor mij ging het allemaal erg snel.Jouw moeder is een geweldige vrouw. Dankzij haar rust, kalmte, kracht en vertrouwen ben jij nu op de wereld…..

http://www.willemmeester.nl/blog-posts/liefde-kun-je-niet-verdelen

# 4 De miljonair van het gezinsleven

Er zijn dagen in mijn leven dat ik een vrouw wil zijn. Vandaag is het zo’n dag. Zoals een kangoeroe haar jongen draagt, draag ik mijn kersverse dochter. Voor heel even voel ik iets van wat mijn vrouw de afgelopen maanden……..

http://www.willemmeester.nl/blog-posts/de-miljonair-van-het-gezinsleven

# 5 Negen redenen waarom jij een geweldig persoon bent

Voordat ik begin met het uitleggen waarom jij een geweldig persoon bent, wil ik je allereerst melden dat je net begonnen bent met het lezen van een geweldige post van een fantastisch persoon genaamd Willem Meester. Het feit dat ik geweldig ben en jij iets leest van een geweldig persoon, maakt jou ook een geweldig……...

http://www.willemmeester.nl/blog-posts/9-redenen-waarom-jij-een-geweldig-persoon-bent

Ondertussen is er een boek verschenen. Het poëziealbum van een schatzoeker, memories van een vader, meester en idealist. Je kunt het hier bestellen.