Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Praktijkverhaal van een kind

Moeders,

hier een brief van een van jullie kinderen.

Na een jarenlange studie ben ik tot de conclusie gekomen dat jullie er toe doen. Het wonder van de natuur; kinderen baren, is iets magisch. Hier zijn jullie met een klein beetje hulp van ons toe in staat.

Begrip

Jullie begrijpen de wetten van de natuur, waardoor er een magnetisch veld van liefde om jullie heen hangt. Kinderen van jong en oud worden onherroepelijk naar jullie toe getrokken.

Iets wat wij mannen nooit echt zullen begrijpen. Hoe verklaar je anders dat de tranen die onze kinderen vormen amper te drogen zijn door de man?

Aanwezig zijn

Moeders kunnen dit wel. Jullie aanwezigheid valt over het huis als een deken van rust. Wanneer de tranen niet te stoppen zijn en het bad bijna overloopt zijn jullie de stop. Een spons die het verdriet op zich neemt en de troost boven ons uitwringd.

Dit gaat automatisch. Metafysische krachten stromen al eeuwen door jullie aderen. Toen we nog vochten met bizons en onze billen afveegde met stukken rots, waren jullie al moeder.

Jullie zijn: bijzonder, prachtig en krachtig.

Zesde zintuig

Wanneer jullie je zorgen maken dan is dit op een moment wanneer niemand anders zich zorgen maakt. Jullie zijn scherper afgesteld op de frequenties van onze kinderen. Wanneer ik bij mijn mama thuis kom, ervaar ik dit. Zij begrijpt mij eerder dan dat ik mijzelf begrijp. Dan prikt ze door mij heen, zonder dat ze me laat knappen.

Ik heb niets anders dan respect.

Daarom ga ik op mijn knieën en maak ik een buiging zo diep dat menig Yogi er nog wat van kan leren. En bedank ik de natuur voor het creëren van de vrouw.

Want zeg nou eerlijk, wij mannen klooien maar wat aan. Wij zouden geen dag zonder jullie overleven.

Begin juni komt er een boek uit: Het poëziealbum van een schatzoeker, memories van een vader, meester en idealist. Wil je op de hoogte bljven? Je kunt je aanmelden voor mijn mailing. Dan krijg je ook de stukjes op de mail (als eerste).

Ben je een vergissing tegengekomen? Ik stel het op prijs wanneer je mij dit meldt.

Delen = lief