Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

Gefeliciteerd

Want dat vergeet ik vaak. Ergens denk ik de uitzondering te zijn. Ik, die ene, de uitverkorene, onsterfelijk, onschendbaar. Maar naarmate de jaren vorderen en er weer in niets meer dan een zucht een jaar voorbij vliegt is daar dus die wijsheid.

lees verder

Focus

Als je drie door de helft deelt heb je een heel gek getal. Drie weken terug was anderhalve meter honderdvijftig centimeter, nu hebben deze woorden een andere lading. Het is veel meer geworden dan een getal, het valt niet niet meer in waarde uit te drukken. 

lees verder

WC bezoek

Hoe zou het zijn om momenteel in een wc-papierfabriek te werken? Vegen ze daar hun billen of gaan ze toch voor het stromende water? Ik ben van mening dat we laatst een belangrijke groep mensen vergeten zijn. Naast alle helden die zorgen, redden en lesgeven horen wij ook te applaudisseren voor de hardwerkende wc-papierfabrieksmedewerkers.

lees verder

Voor als je het ook niet weet.

De meesten van ons zitten momenteel thuis. Noodgedwongen vrij tijd, noodgedwongen meer tijd met je gezin, met je geliefde, met jezelf. De kinderen niet meer naar school, de meesten van ons niet meer naar het werk. Toch denk ik dat we nu het meeste werk te doen hebben, en het meeste kunnen leren, meer dan ooit. 

lees verder

Oudere berichten