Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

Materie

Zo is het toch? Alles is voor even. Een scheet, een ademhaling, het wachten op je nieuwste bestelling van bol.com, die smerige wrat op de neus van je tante genaamd Gerdien, een leven, een diersoort of zelfs een gebied. Op een gegeven moment verdwijnt het (hou vol tante Gerdien).

lees verder

Straffen en belonen.

Wij voelden al eerder dat we het voor wat hoort wat principe niet meer wilden toepassen. Echter in het heetst van de strijd, vlak voor het eten of in mijn geval ook wanneer er sociale druk bij komt kijken, verval ik in oude patronen. Een logisch gevolg, want de meesten van ons zijn zo opgevoed en weten niet beter.

lees verder

Herfstfeest.

We hielden dus een herfstfeest en ik besloot de alcohol in de koelkast te parkeren. Het leek mij wel een mooi moment om los te laten. Ook al vraag ik mij af of je ooit wel echt iets kan vastgrijpen.

lees verder

Apenkooi

Wat is het met dit spel? En waarom heerst er zo’n taboe op? Volgens mij is er een tijd geweest dat we het anders moesten noemen. Het spel waarvan we de naam niet zullen noemen. Bang voor mogelijke gevolgen die kunnen ontstaan.

lees verder

Oudere berichten