Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

Stripverhaal

Volgens mij is er maar één enkel nu. Ieder moment is een tekening dat weer vervangen wordt door een andere en dat dan heel snel. Waardoor je steeds een andere beleving ervaart. Zo is alles nieuw. Het leven is een strip. Soms heb je het idee een tekenaar te zijn, maar vaker ben je gewoon onderdeel van de tekening.

lees verder

De halve

In een deliriumachtige staat klom ik de strandopgang op. Eenmaal boven had ik door waar we waren: Castricum aan Zee, mijn geliefde strand in de zomer was nu veranderd in een duivels oord met schreeuwende mensen aan de zijkant.

lees verder

Drempel

Het is bijzonder hoe woorden je aan het denken zetten. Er zijn stromingen die beweren dat de taal vooral voor dualiteit zorgt en daardoor afstand creëert tussen jou en de werkelijkheid. Zodat zoektochten en talloze mijmeringen ontstaan en drempel op drempel met zich mee brengen.

lees verder

Diagnose

Eigenlijk hoor ik dit niet te schrijven. Naast mij liggen twee dikke pillen verantwoordelijk voor meer dan 3600 pagina´s over de ziekte van de mens. Eigenlijk hoor ik mezelf onder te dompelen in al dat leed. Als ik er naar kijk krijg ik bijna een hartverlamming.

lees verder

Oudere berichten