Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

Schrijven en hardlopen

Dat ik graag schrijf is u vast wel duidelijk geworden. Als u de laatste tijd meeleest is mijn liefde voor hardlopen u ook geen geheim. Het zijn twee vrienden die elkaar ontmoeten tijdens de tochten die ik afleg.

lees verder

De magie van kerst

Als kleine jongen pakte ik tijdens de kerstmaaltijd het chocolaatje van juf Marjon haar slagroomtaart. Terwijl mijn vingers nog onder de slagroom zaten en de juf mij streng aankeek, ontkende ik ijskoud mijn gulzige daad. Ze liet het daarbij.

lees verder

Spanning

Soms, wanneer ik weer een boek met enge beesten en spoken hoor voor te lezen aan Rosie, vraag ik mij af of zij later ook de weg met de meeste spanning bewandelt. Meestal wordt ze namelijk wakker, bang voor de spoken die ze eerder bewust op zocht. Dan hoop ik dat ze al eerder afslaat.

lees verder

Omdenken

Jack Reasons was een Amerikaanse astronaut die in de jaren tachtig een bijzondere ruimtevlucht maakte. Hij ondervond op zijn terugreis problemen in zijn shuttle. Het zag er somber uit. De laatste weken van zijn leven waren aangebroken, enkel omdat er op de thuisbasis een verkeerde schroef gemonteerd werd.

lees verder

Oudere berichten