Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

Corona

Maar deze avond, vlak voor de hutspot van mijn vader, begin ik vooraan. Op de rouwadvertenties na, staat er op iedere pagina wel iets over het Corona virus. Tot dit moment, heb ik de Coronahype nog niet toegelaten, maar nu wordt er toch een zaadje gepland. 

lees verder

Koffie

De volgende morgen sta ik in pyjama in de supermarkt. Ik haal de allerlekkerste koffie en drink er vier. Ondertussen voel ik niet meer wat ik die eerste dag voelde. Ik ben nu echt die hazewindhond met ADHD. Het zwarte goud heeft mij in haar macht. 

lees verder

Vipassana

In dit artikel lees een uitgebreide beschrijving van mijn meest recente Vipassana ervaring. Iedere dag schreef ik een stukje in mijn hoofd. Dit is het resultaat ervan.

lees verder

Huilen

Soms is het ouderschap ruw en hard en daardoor achteraf vaak weergaloos prachtig. Zo staat R. bij de voordeur met haar rechterhand op het raampje. De brievenbus kleppert van de wind. Het glas is beslagen, de vloer nat van de tranen. Het plasje op het grenenhout doet mij verbazen; ongelofelijk zoveel tranen uit zo’n klein meisje. 

lees verder

Oudere berichten