Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

WC bezoek

Hoe zou het zijn om momenteel in een wc-papierfabriek te werken? Vegen ze daar hun billen of gaan ze toch voor het stromende water? Ik ben van mening dat we laatst een belangrijke groep mensen vergeten zijn. Naast alle helden die zorgen, redden en lesgeven horen wij ook te applaudisseren voor de hardwerkende wc-papierfabrieksmedewerkers.

lees verder

Voor als je het ook niet weet.

De meesten van ons zitten momenteel thuis. Noodgedwongen vrij tijd, noodgedwongen meer tijd met je gezin, met je geliefde, met jezelf. De kinderen niet meer naar school, de meesten van ons niet meer naar het werk. Toch denk ik dat we nu het meeste werk te doen hebben, en het meeste kunnen leren, meer dan ooit. 

lees verder

Dubbelvla

Ik voel mij als een geschud pak dubbelvla. Ergens is het lekker om zoveel samen te zijn, om te spelen, extra gezond te leven, na te denken over moestuinen en noodgedwongen nieuwe plannen te maken, maar aan de andere kant is die onzekerheid en zijn de zorgen, de zieken en de doden zo intens en verschrikkelijk, dat alles gemengd voelt; hoe kan je niet in de war gaan in deze tijd?

lees verder

Corona 2.

Ik keek een mega interessant stuk van Brain Rose (een bekende podcaster uit Engeland). En wil eigenlijk alles geloven wat hij zei. Hij hamerde heel erg op de kracht van het menselijke lichaam.

lees verder

Oudere berichten