Willem Meester

Schijnbaar zit het antwoord in mij

Vers van de pers

Inspiratie

Zo vraag ik vaak of er nog onderbroeken zijn, waar mijn sporttas is, of er nog wc papier is, of waar die verdomde autosleutels toch zijn. Maar dit keer was het anders. Vlak voordat ik in slaap viel, kwam er een gedachte.

lees verder

De bloemenzaak

Ze had vier moedervlekjes onder haar rechteroog. Als Joey zou mogen, zou hij met een potloodje er een sterrenbeeld van maken. Hij zag het al voor zich. Ze zouden samen in het park op een kleed zitten, muziek luisteren; hij zou haar de mooiste planten en bloemen laten zien.

lees verder

Gezichten

Onderweg naar de Opa en Oma speeltuin (vlakbij het huis van mijn ouders) struikelt mijn jongste dochter en valt met haar gezicht op de stenen. Ze ligt huilend plat op de grond. Ik til haar op en probeer rustig te blijven. Haar lip is open en het bloed kleurt haar gezicht rood.

lees verder

Zwembad

Mijn vrouw komt de volgende morgen thuis van een nachtdienst sjouwend met onderdelen van een zwembad. Het is een mega groot ding met een pomp en filtersysteem. Ik bied meerdere keren aan om te helpen met de opbouw, maar dat is echt niet nodig en ik druip af richting de sportschool om mij toch nog enigszins nuttig te voelen.

lees verder

Oudere berichten