Willem Meester

Valt, staat op, leert en deelt. 

Heartbreakers naturel

Ze heette Rosa en ik stal haar hart toen ik de juf na deed in groep 1 en 2. Ik raapte gebruikte sigaretten op, stak ze in mijn mond en ging heel overdreven vrouwelijk roken. Je weet wel, met mijn benen over elkaar. Er kwam een groepje kinderen om mij heen staan en ze vonden mij grappig. Even later werd ik naar binnen gestuurd en moest ik mijn handen wassen. Rosa kwam vlak daarna ook haar handen wassen en gaf mij een zoen op mijn mond.

Ik was gelijk verkocht.

Weten wat je wil

Vanaf dat moment wist ik dat ik een vrouw wilde. Eentje met een dikke kont en welke goed kon werken achter het fornuis.

Nee dat wist ik toen nog niet, maar dat vind ik nu wel prettig.

Hoeveel vriendinnen ik ook had, wanneer ik echt verliefd was, werd ik altijd gedumpt. Dan was het alsof mijn hart door een blender ging en niet eens gebruikt werd voor een smoothie, maar door de wc werd gespoeld samen met de dode goudvissen.

Gebroken hart 1

De eerste keer dat mijn hart het voor zijn kiezen kreeg was op haar slaapkamer, met mijn hoofd naast de breakout posters.

Ik vond haar bloedmooi en was zo verliefd dat ik voor haar een moord gepleegd had. Ze was mysterieus, onvoorspelbaar en had cup D, waar ik niks mee mocht. De enige keer dat ik naast haar sliep was ieder in een slaapzak en noemde ze mij bij mijn broertjes zijn naam.

Toch zag ik het niet, ik was blind en had blauwe ballen, een gevaarlijke combinatie.

Gebroken hart 2

Mijn hart werd voor een tweede keer gebroken, door een wulpse modequeen uit het noorden van het land. Ik ontdekte seks, was daardoor totaal afhankelijk van haar. Het was een relatie met te veel uiterste. Ruzie, seks, ruzie en seks. Ze reed een roze brommer en ik zat achterop. Toen had ik het al kunnen weten.

Liefde doet pijn.

Of eigenlijk was het al snel geen liefde meer, het werd een verslaving. Hoeveel ruzie we ook hadden, toen ze het via de telefoon beëindigde kwam het aan als een mokerslag.  Voor weken kreeg ik geen hap door mijn keel. Ik was er ziek van.

Het puzzelstuk

En toen kwam jij. Met je glas bier, donkere krullen, glimlach van oor tot oor en met humor. De vrouw van mijn twee kinderen, de liefde van mijn leven. Alles ging anders. Normaal nam ik initiatief en had ik verwachtingen.

Nu niet

Jij kwam met ideeën. Welke mij totaal nieuw waren. Ik liet alles los en werd zo verliefd, dat ik nachten door kon feesten, zolang jij maar in buurt was. Ik sloofde me uit en werd voor het eerst in mijn leven de club uitgegooid. Jij nam mijn jas mee en kwam achter mij aan. Jij bent totaal anders dan dat ik dat ben. We zijn noord en zuid, waar jij links wil, wil ik rechts. Ik neem curry, jij mayonaise. Ondanks die verschillen hebben we ook overeenkomsten. 

De basis is zo in balans, is zo stevig, daar kunnen we steden op bouwen. Dat doen we niet, want we hebben ons handen momenteel al vol aan die twee kleine meiden. Jij vult mij aan, ik vul jou aan.

Samen zijn we in balans.

Liefde.

Nieuwsbrief